Σετ τραπεζάκια σαλονιού με μαύρα μεταλλικά πόδια από μασίφ ξύλο ακακίας emiliano

Σετ τραπεζάκια σαλονιού με μαύρα μεταλλικά πόδια από μασίφ ξύλο ακακίας emiliano

Σετ ΖΙΓΚΟΝ που αποτελείται από 3 τραπέζια σε ακανόνιστο τριγωνικό σχήμα με μαύρα μεταλλικά πόδια. Οι γωνίες των τραπεζιών είναι στρογγυλεμένες και το κόψιμό στις άκρες είναι φάλτσο. Το αισθητικό αποτέλεσμα είναι καταπληκτικό και είναι αναπόφευκτο να τραβήξει την προσοχή όλων, σε οποιοδήποτε χώρο κι αν τοποθετηθούν!

ΥΛΙΚΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ:Τα τραπέζια είναι κατασκευασμένα από μασίφ ξύλο ακακίας στην φυσική του απόχρωση. Το μασίφ συνιστά ένα είδος ξύλου, καθαρό και ατόφιο, που παραδοσιακά χρησιμοποιούν οι μαραγκοί για την κατασκευή επίπλων. Το μασίφ είναι η πιο ακριβή επιλογή σε είδος ξύλου αλλά ξεχωρίζει για την διαχρονική αισθητική του. Το αποτέλεσμα που προσφέρει στον κάτοχό του είναι πραγματικά μοναδικό.
Το ξύλο της ακακίας, τώρα, είναι από τα καλύτερα είδη ξύλου που κυκλοφορούν στην αγορά. Η μηχανική του αντοχή και οι μηχανικές του ιδιότητες προσεγγίζουν αυτές άλλων γνωστών ξύλων, όπως η οξιά, ο δρυς, η afzelia, το teak και άλλα.
Το ξύλο ακακίας είναι υψηλής βιολογικής αντοχής, δηλαδή παρουσιάζει εξαιρετική αντοχή στην δράση μικροοργανισμών που θα μπορούσαν να καταστρέψουν το υλικό και τις κατασκευές.
Τα πόδια των τραπεζιών είναι κατασκευασμένα από μέταλλο και η αντοχή τους στο βάρος είναι τεράστια. Στο κάτω μέρος διαθέτουν πλαστικές τάπες για την προστασία των πατωμάτων σας.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ: Σε εσωτερικό χώρο, τα τραπέζια δεν χρειάζονται ιδιαίτερη συντήρηση. Ένα πέρασμα με υγρό πανί είναι αρκετό, και εάν υπάρχουν λεκέδες με ένα απαλό spray από τα πολλά που κυκλοφορούν στην αγορά. Γενικά, ακόμα και σε περίπτωση λεκέδων το μυστικό είναι το γρήγορο καθάρισμα πριν προλάβει το ξύλο να «ποτίσει». Εάν τα τραπέζια τα χρησιμοποιείτε σε εξωτερικό χώρο, καλό θα ήταν τον χειμώνα να τα προστατεύσετε με κάποιο κάλυμμα για να μην είναι εκτεθειμένα στα στοιχεία της φύσης.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ: Τα τραπέζια ακακίας μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο σε εσωτερικό, όσο και σε εξωτερικό χώρο. Είναι εύκολα στην συντήρησή τους και η μεγάλη βιολογική τους αντοχή τα καθιστούν ιδανική επιλογή για πληθώρα χρήσεων και χώρων. Ο αισθητικός τους αντίκτυπος αιχμαλωτίζει τα βλέμματα όλων!

Technical
ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: Διαστάσεις προϊόντος Μεγάλο τραπέζι: 69,5x67x46Υ εκ. Μεσαίο τραπέζι: 54,5x54x40Υ εκ. Μικρό τραπέζι: 41x40x36Υ εκ.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

  • Views: 1138
  • Κωδικός Προϊόντος: emiliano
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
0 Product(s) Sold
  • 200,00€

Ετικέτες: Σετ τραπεζάκια σαλονιού με μαύρα μεταλλικά πόδια από μασίφ ξύλο ακακίας emiliano